Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Дмитрюк, Тетяна Ігорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
14-Апр-2016Вплив величини питомої поверхневої потужності на ефективність процесу двостороннього жарення м'яса під тискомСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
2016Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Анедрій Геннадійович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
6-Апр-2017Особливості отримання харчо-вих порошків з використанням електромагнітних технологійОберемок, Василь Миколайович; Бичков, Ярослав Михайлович; Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь