|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Скрипник, В. О.
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ХХІ СТОЛІТТІ Частина 1 | Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В. |
2020 | АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ У ХХІ СТОЛІТТІ Частина 2 | Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В. |
14-Июн-2023 | Визначення температури в напівфабрикаті під час двостороннього жарення за тепловою моделлю на основі нелінійного методу | Скрипник, В. О.; Лелюх, Є. В.; Молчанова, Н. Ю. |
14-Июн-2023 | Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою | Скрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю. |
10-Апр-2024 | Ефективність регульованого електроприводу в насосних установках водозабезпечення | Semenov, A.; Kharak, R.; Bychkov, Y.; Skrypnyk, V.; Семенов, А. О.; Харак, Р. М.; Бичков, Я. М.; Скрипник, В. О. |
14-Июн-2023 | Результати дослідження кінетики вологовмісту під час кондуктивного сушіння картоплі | Скрипник, В. О.; Бут, А. Г. |
14-Июн-2023 | Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса | Скрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г. |
14-Июн-2023 | Теоретичні аспекти кондуктивного сушіння м’яса | Скрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г. |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|