Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Скрипник, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті. Частина 1Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В.
2020Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті. Частина 2Манжура, О. В.; Вергал, К. Ю.; Ткаченко, А. С.; Скрипник, В. О.; Сарапин, В. В.
14-Jun-2023Визначення температури в напівфабрикаті під час двостороннього жарення за тепловою моделлю на основі нелінійного методуСкрипник, В. О.; Лелюх, Є. В.; Молчанова, Н. Ю.
14-Jun-2023Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткоюСкрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю.
10-Apr-2024Ефективність регульованого електроприводу в насосних установках водозабезпеченняSemenov, A.; Kharak, R.; Bychkov, Y.; Skrypnyk, V.; Семенов, А. О.; Харак, Р. М.; Бичков, Я. М.; Скрипник, В. О.
14-Jun-2023Результати дослідження кінетики вологовмісту під час кондуктивного сушіння картопліСкрипник, В. О.; Бут, А. Г.
14-Jun-2023Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’ясаСкрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г.
14-Jun-2023Теоретичні аспекти кондуктивного сушіння м’ясаСкрипник, В. О.; Пономаренко, Б. Г.
Showing results 1 to 8 of 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback