Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Статті (ННІДО ТБЕМС) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13827
|
Название: | Results оf Determining the Influence of Moisture Content on the Flow of Substances in Meat Under the Combined Action of Heat Flow and Electric Current |
Другие названия: | Результати визначення вливу вологовмісту на потік речовини в м'ясі під комбінованою дією теплового потоку і електричного струму |
Авторы: | Skrypnyk, V. Semenov, A. Bychkov, Y. Farisieiev, A. |
Ключевые слова: | electric current heat flow moisture content pork meat substance flow |
Issue Date: | 20-May-2024 |
Аннотация: | The article investigates the patterns of substance flow occurrence in pork meat under the influence of electric
current, heat flow from a heater, and their combined action. It has been established that the moisture content of the
meat has a significant and nonlinear impact on the volume of substances transferred in the meat under the influence
of electric current and heat flow. Analytical dependencies are proposed to determine quantitative parameters taking
into account moisture content, meat area and thickness, potential difference, heat flow magnitude, and applied
excess pressure |
Описание: | Skrypnyk V., Semenov A., Bychkov Y., Farisieiev А. (2024). Results оf Determining the Influence of Moisture Content on the Flow of Substances in Meat Under the Combined Action of Heat Flow and Electric Current. Slovak International Scientific Journal, 83, 50–56. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13827 |
Appears in Collections: | Статті (ННІДО ТБЕМС)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|