Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15792

Название: Розробка раціональних параметрів процесу кондуктивного жарення посічених м’ясних виробів
Авторы: Скрипник, В. О.
Семенов, А. О.
Бобошко, О. О.
Мусіяка, Н. А.
Ключевые слова: кондуктивне жарення
м'ясні вироби
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Скрипник В. О., Семенов А. О., Бобошко О. О., Мусіяка Н. А. Розробка раціональних параметрів процесу кондуктивного жарення посічених м’ясних виробів. Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування: матеріали VІIІ Всеукр. Наук.-практ. Інтернет-конференції (м. Полтава, 04 грудня 2025 року). Полтава: ПДАУ, 2025. С. 74-77.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15792
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник VIІІ_2025_74-77.pdf798,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь