|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Флока, Людмила
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2025 | Безпечність яблучного оцту: аналіз шкідливих добавок та їх вплив на здоров’я споживачів | Флока, Людмила |
2025 | Біотехнологічні аспекти виробництва крохмалю з альтернативних рослин | Флока, Людмила; Банк, Анастасія |
Дек-2024 | Інноваційні методи дослідження якості та безпечності харчових продуктів | Флока, Людмила; Рачинська, Зоя |
2024 | Інноваційні технології біосинтезу крохмалю та їх вплив на якість кінцевого продукту | Флока, Людмила; Банк, Анастасія |
2025 | Інноваційні технології ферментації рослинних продуктів | Флока, Людмила; Островерха, Наталія |
2024 | Оцінка відповідності рослинних олій вимогам безпеки харчових продуктів | Флока, Людмила; Луценко, Марія |
2025 | Перспективи використання органічних грибів в біотехнології | Флока, Людмила; Білий, Євгеній |
2025 | Перспективи використання ферментативних технологій у виробництві консервованої кукурудзи | Флока, Людмила; Шевела, Вікторія |
Ноя-2024 | Перспективи розвитку біотехнологічних методів в органічному грибівництві: майбутні інновації та виклики | Флока, Людмила; Білий, Євгеній |
2024 | Роль ферментативних технологій у виробництві кокосового молока | Флока, Людмила; Деменчук, Аріна |
2025 | Рослинне молоко як альтернативний продукт в харчовій промисловості | Флока, Людмила; Деменчук, Аріна |
2024 | Сучасні біотехнологічні підходи до виробництва ферментованих продуктів рослинного походження | Флока, Людмила; Островерха, Наталія |
Дек-2024 | Технології 3D-друку в харчовій промисловості | Флока, Людмила |
2024 | Технології глибокої переробки рибної продукції: сучасні методи та інновації в обробці риби | Флока, Людмила; Голубицька, Ольга |
2025 | Тренди на ринку вершкового масла: органічне виробництво та здорове харчування | Флока, Людмила; Ставицький, Олександр |
Отображение результатов 1 до 15 из 15
|