Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике борошно

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2013Альтернативні види борошна для виробництва бборошняних кондитерьких виробівТкаченко, А. С.
2015Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошніЮдічева, О. П.; Шефер, Н. Е.
20-Дек-2020Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовинГалушинський, Євгеній Мар’янович
2018Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
11-Янв-2021УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВНаконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь