Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике борошно
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2013 | Альтернативні види борошна для виробництва бборошняних кондитерьких виробів | Ткаченко, А. С. |
2015 | Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошні | Юдічева, О. П.; Шефер, Н. Е. |
20-Дек-2020 | Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин | Галушинський, Євгеній Мар’янович |
2018 | Удосконалення технології бісквітного печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінності | Корягін, А. А.; Шелудько, В. М. |
11-Янв-2021 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ | Наконечна, Юлія Григорівна; Скляр, А. С.; Галушинський, Є. М.; Охремчук, С. П. |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|