Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038
|
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Скляр, А. С. Галушинський, Є. М. Охремчук, С. П. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби овес борошно |
Дата публикации: | 11-Янв-2021 |
Аннотация: | У статті наведено результати досліджень впливу вівсяного борошна на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості заварного тіста та якість заварних напівфабрикатів , з метою створення нового асортименту виробів із підвищеною харчовою цінністю, оригінальними смаковими властивостями, зменшеною калорійністю. Науково обґрунтовано інноваційну технологію заварних напівфабрикатів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|