Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9945

Название: Розроблення технології кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин
Авторы: Галушинський, Євгеній Мар’янович
Ключевые слова: Чуфа
маффін
кекс
борошно
Дата публикации: 20-Дек-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9945
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Halushynskyi _Yevhenii_Marianovych_TRHm_(Zh).pdf941,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь