Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике молекулярна кухня
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 25-Июн-2021 | Ресторан на 72 місця у місті Горішні Плавні Полтавської області | Задорожна, Наталія Олександрівна |
23-Фев-2021 | Розробка нових страв молекулярної кухні за допомогою методів сферифікації | Люлько, Микола Валерійович |
20-Дек-2020 | Розроблення технології креативних змішаних коктейлів | Шевченко, Дарина Григорівна |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
15-Апр-2021 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
2020 | Сферифікація як метод молекулярної кухні | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
11-Янв-2021 | СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ. | Наконечна, Юлія Григорівна; Шевченко, Дарина Григорівна; Люлько, Микола Валерійович |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|