Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике овочі

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочахЮдічева, О. П.
14-Апр-2016Зменшення енергетичних витрат при термічному обробленні овочівСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ноя-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
2022Методи хімічного аналізу свіжих овочів і фруктів, представлених у торговельній мережі м. ПолтаваГіболенко, Д. О.; Гнітій, Н. В.
4-Фев-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Валківської територіальної громади Харківської областіШудренко, Максим Сергійович
4-Фев-2024Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Красноградської територіальної громади Харківської областіШингарьова, Наталія Романівна
15-Июн-2023Проєкт будівництва цеху з виробництва овочевих консервів у місті Лубни Полтавської областіПетренко, Анатолій Дмитрович
2016Роль біофортифікації в забаченні овочів важливими мікронутрієнтамиЮдічева, О. П.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь