Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8553

Название: Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
Авторы: Левченко, Юлія
Хомич, Галина
Горобець, Олександра
Ключевые слова: соус
фрукти
овочі
якість
комплексний показник
функція Харрингтона
модель якості.
Дата публикации: Ноя-2018
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець - Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
Серия/номер: 1 (85);
Аннотация: Соуси на фруктово-овочевій основі займають значне місце в харчуванні людини та асортименті страв закладів ресторанного господарства. Розрахунок комплексного по- казника харчового продукту дає можливість більш повно оцінити якість готової продукції. Метою досліджень є комплексний аналіз показників якості соусів із використанням методів кваліметрії. Предмет досліджень – соуси на основі фруктової та овочевої сировини й показ- ники їх якості. Для проведення дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників на- півфабрикатів і готової продукції було використано стандартні методи, а для аналізу показ- ників якості – метод кваліметрії. Виділено основні групи показників, які визначають якість со- усів. Розраховано комплексний показник і встановлено алгоритм його визначення. Виходячи з отриманих даних, побудовано модель якості соусів на фруктово-овочевій основі. Визначений комплексний показник якості готових соусів із використанням фруктових та овочевих пюре підтверджує їх високу якість, а також доцільність приготування у спеціалізованих цехах і в закладах ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8553
ISSN: 2518-7171
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1425-2264-1-PB.pdf841,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь