Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчові композиції

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГОТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
19-Дек-2021Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі бурякаВовк, Владислава Валеріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
8-Янв-2021Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використаннямТюрікова, Інна Станіславівна; Гайко, Артур
Отображение результатов 1 до 3 из 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь