Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10022
|
Название: | Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використанням |
Другие названия: | Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Гайко, Артур |
Ключевые слова: | волоський горіх добавка технологія харчові композиції |
Дата публикации: | 8-Янв-2021 |
Аннотация: | дієтичні добавки із зеленого волоського горіха мають високий вміст біологічно цінних речовин, необхідних для організму людини, та є зручною формою для напоїв та смузі. Використання в технології горіхової добавки дозволить створити оригінальні за смаковими властивостями напої з оздоровчою направленістю. Рослинні дієтичні добавки розширюють асортимент харчової продукції і створюють нові напрямки (дієтичного, дитячого, геродієтичного, лікувально-профілактичного та функціонального призначення) в харчуванні людини. |
Описание: | Підбір рецептурного співвідношення плодових і овочевих компонентів проводили з урахуванням впливу вмісту горіхової сировини на смакові властивості готового продукту та створення дво- або багатокомпонентної рослинної композиції. Дослідженнями доведено необхідність комбінування малокислотної (гарбуз, морква, топінамбур, селера) та кислої (ревінь, слива, алича, апельсин, лимон, яблука) рослинної сировини. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10022 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|