Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11553
|
Название: | Розроблення технології біологічно-цінного ферментованого напою на основі буряка |
Другие названия: | Разработка технологии биологически ценного ферментированного напитка на основе свеклы |
Авторы: | Вовк, Владислава Валеріївна Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | напій бродіння технологія сусло харчові композиції |
Дата публикации: | 19-Дек-2021 |
Аннотация: | В магістерській роботі обґрунтовано та експериментально доведено можливість використання для створення ферментованого напою буряка столового. Здійснено аналіз сучасного стану та перспективи використання ферментованих напоїв на рослинній сировині. Визначено фізико-хімічні показники буряка столового. Досліджено раціональні параметри ферментації сусла. Визначено раціональні харчові композиції для приготування напоїв бродіння. Розроблено технологічну схему та технологію ферментованих напоїв із буряка столового. Досліджено показники якості та термін зберігання розроблених ферментованих напоїв. Розроблено проект технічної документації на нові напої. Проведено описання цільового продукту та сфери його використання з оцінкою ризиків небезпечних факторів. |
Описание: | Розроблені напої можна рекомендувати як освіжаючі, для утамувування спраги, відновлення сил, нормалізації мікрофлори кишечника та покращення травлення. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11553 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|