Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11564
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ ДЛЯ НАПОЮ ІЗ БУРЯКА СТОЛОВОГО |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Наконечна, Юлія Григоровна |
Ключевые слова: | буряк напої технологія харчові композиції |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2021. С.102-104 |
Аннотация: | Актуальним серед виробників і науковців є пошук сировини, яка є джерелом біологічно-активних речовин, адаптована до травного раціону пересічного українця та економічно вигідна для вирощування на території України. В якості такої сировини для виробництва ферментованих напоїв обрано буряк столовий. |
Описание: | Визначали вплив ступеня подрібнення на процес ферментації рослинного сусла. Проведено дослідження з визначення тривалості бродіння від температурних умов процесу. Дослідженнями доведено, що раціональними параметрами для ферментації сусла з буряка є ступінь подрібнення сировини розмірами 4…5 мм, температурні умови - 25…30 °С, тривалістю зброджування не більше - 72 годин. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11564 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|