| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036 |  
 
| Название: | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери |  | Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Булах, Таїса Сергіївна
 |  | Ключевые слова: | безглютенова дієта соуси
 |  | Дата публикации: | 10-Янв-2021 |  | Аннотация: | Метою наших досліджень була розробка функціонально–технологічних
композиційних сумішей (ФТКС) на основі комбінування натуральної рослинної
та тваринної сировини, яка не лише містить значні кількості
високомолекулярних структуроутворювачів, а й дозволяє отримувати дієтичні
високоякісні емульсійні продукти. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |