Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036
|
Название: | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери. |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Булах, Таїса Сергіївна |
Ключевые слова: | безглютенова дієта соуси |
Дата публикации: | 10-Янв-2021 |
Аннотация: | Метою наших досліджень була розробка функціонально–технологічних
композиційних сумішей (ФТКС) на основі комбінування натуральної рослинної
та тваринної сировини, яка не лише містить значні кількості
високомолекулярних структуроутворювачів, а й дозволяє отримувати дієтичні
високоякісні емульсійні продукти. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|