Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036

Название: Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери.
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Булах, Таїса Сергіївна
Ключевые слова: безглютенова дієта
соуси
Дата публикации: 10-Янв-2021
Аннотация: Метою наших досліджень була розробка функціонально–технологічних композиційних сумішей (ФТКС) на основі комбінування натуральної рослинної та тваринної сировини, яка не лише містить значні кількості високомолекулярних структуроутворювачів, а й дозволяє отримувати дієтичні високоякісні емульсійні продукти.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2020 - Гередчук, Булах - тези ТДАТУ - Мелітополь.pdf878,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь