Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046
|
Название: | Роблення рецептур безмолочного бланманже |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Наконечна, Юлія Григорівна |
Ключевые слова: | бланманже рослинне молоко вівсяний напій желе консистенція органолептичні властивості |
Дата публикации: | 17-Янв-2021 |
Аннотация: | Особливу перспективність мають технології желейних десертів на основі різних видів «рослинного молока». Це пов'язано зі збільшенням кількості населення з індивідуальною непереносимістю лактози чи молочного казеїну (згідно статистики кожен п’ятий європеєць страждає від непереносимості лактози), а також з активною пропагандою вегетаріанства, сироїдіння та іншими національними особливостями харчування. |
Описание: | «Вівсяне молоко» є перспективною сировиною для розробки нових видів желейних десертів, зокрема і дієтичного та оздоровчого спрямування. Нами було розроблено технологію та рецептури бланманже на основі «вівсяного молока» з додаванням натуральної та ароматичної сировини: екстракту ванілі, цедри лимону, сублімованого бананового порошку. В якості аналога було обрано рецептуру № 962 «Желе із молока». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|