Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046

Название: Роблення рецептур безмолочного бланманже
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Наконечна, Юлія Григорівна
Ключевые слова: бланманже
рослинне молоко
вівсяний напій
желе
консистенція
органолептичні властивості
Дата публикации: 17-Янв-2021
Аннотация: Особливу перспективність мають технології желейних десертів на основі різних видів «рослинного молока». Це пов'язано зі збільшенням кількості населення з індивідуальною непереносимістю лактози чи молочного казеїну (згідно статистики кожен п’ятий європеєць страждає від непереносимості лактози), а також з активною пропагандою вегетаріанства, сироїдіння та іншими національними особливостями харчування.
Описание: «Вівсяне молоко» є перспективною сировиною для розробки нових видів желейних десертів, зокрема і дієтичного та оздоровчого спрямування. Нами було розроблено технологію та рецептури бланманже на основі «вівсяного молока» з додаванням натуральної та ароматичної сировини: екстракту ванілі, цедри лимону, сублімованого бананового порошку. В якості аналога було обрано рецептуру № 962 «Желе із молока».
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2020 - тези НУХТ - бланманже.pdf865,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь