Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046
|
Название: | Роблення рецептур безмолочного бланманже |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Наконечна, Юлія Григорівна |
Ключевые слова: | бланманже рослинне молоко вівсяний напій желе консистенція органолептичні властивості |
Issue Date: | 17-Jan-2021 |
Аннотация: | Особливу перспективність мають технології желейних десертів на основі різних видів «рослинного молока». Це пов'язано зі збільшенням кількості населення з індивідуальною непереносимістю лактози чи молочного казеїну (згідно статистики кожен п’ятий європеєць страждає від непереносимості лактози), а також з активною пропагандою вегетаріанства, сироїдіння та іншими національними особливостями харчування. |
Описание: | «Вівсяне молоко» є перспективною сировиною для розробки нових видів желейних десертів, зокрема і дієтичного та оздоровчого спрямування. Нами було розроблено технологію та рецептури бланманже на основі «вівсяного молока» з додаванням натуральної та ароматичної сировини: екстракту ванілі, цедри лимону, сублімованого бананового порошку. В якості аналога було обрано рецептуру № 962 «Желе із молока». |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10046 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|