| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10064
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи |  
| Авторы:  | Левченко, Юлія Горобець, Олександра Гередчук, Аліна |  
| Ключевые слова:  | обліпиха пюре соус желе кондитерський виріб пастило-мармеладні вироби |  
| Дата публикации:  | 23-Окт-2020 |  
| Издатель:  | Видавництво ПП "Астрая" |  
| Библиографическое описание:  | Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія ; за ред. Калашник О.В., Х.З. Махмудов, І.О.Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП "Астрая", 2020. 320 с. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10064 |  
| ISBN:  | 978-617-7915-05-7 |  
| Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |