Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10064

Название: Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи
Авторы: Левченко, Юлія
Горобець, Олександра
Гередчук, Аліна
Ключевые слова: обліпиха
пюре
соус
желе
кондитерський виріб
пастило-мармеладні вироби
Issue Date: 23-Oct-2020
Издатель: Видавництво ПП "Астрая"
Библиографическое описание: Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія ; за ред. Калашник О.В., Х.З. Махмудов, І.О.Яснолоб. Полтава : Видавництво ПП "Астрая", 2020. 320 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10064
ISBN: 978-617-7915-05-7
Appears in Collections:Монографії (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Монографія_колективна_2020.pdf4,9 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback