| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10088
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи майонезу |  
| Авторы:  | Леміщенко, Анна Ростиславівна |  
| Ключевые слова:  | майонез майонезний соус асортимент експертиза якості експертиза кількості маркування ідентифікація фальсифікація порівняльна експертиза |  
| Дата публикации:  | 26-Янв-2021 |  
| Аннотация:  | Роботу присвячено аналізу сучасного ринку майонезної продукції в Україні, вивченню факторів, що визначають  якість майонезу в процесі виробництва, характеристиці асортименту майонезу вітчизняного виробництва, вивченню вимог нормативної документації до якості майонезу,  вимог до пакування, маркування, транспортування та зберігання майонезу та  експертизі його якості. 
 У роботі проведено експертизу кількості і якості майонезу, його ідентифікацію та можливість фальсифікації, документальне оформлення результатів експертизи.  Проведено порівняльну експертизу якості  майонезу вітчизняних виробників.
Вивчено асортимент майонезної продукції, що реалізується в роздрібному торговельному підприємстві.
На основі проведених досліджень зроблені висновки та внесені відповідні пропозиції. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10088 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |