Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10090

Название: ЕКСПЕРТИЗА ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ ШОКОЛАДУ В РЕЖИМІ ЕКСПОРТУ
Авторы: Хоменко, Юлія Олександрівна
Ключевые слова: експертиза, митне оформлення, фальсифікація, експорт, аналіз, нормативно-правовий акт, партія, методи дослідження, ідентифікація.
Дата публикации: 26-Янв-2021
Аннотация: Роботу присвячено аналізу сучасного ринку шоколадної продукції в Україні, вивченню факторів, що визначають якість шоколаду в процесі виробництва, характеристиці асортименту шоколаду вітчизняного виробництва, вивченню вимог нормативної документації до якості шоколаду, вимог до пакування, маркування, транспортування та зберігання шоколаду та експертизі його якості. В роботі проведено експертизу кількості і якості шоколаду, його ідентифікацію та можливість фальсифікації, документальне оформлення результатів експертизи. Проведено порівняльну експертизу якості шоколаду вітчизняних і закордонних виробників. Зроблено аналіз нормативно-правових актів, що регулюють порядок переміщення партії шоколаду, що вивозяться за межі митної території України з метою вільного використання. Проаналізовано пакет документів, необхідний для митного оформлення партії шоколаду в режимі експорту. На основі проведених досліджень зроблені висновки та внесені відповідні пропозиції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10090
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Хоменко ТКД м-21_Freeze.pdf8,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь