Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Статті (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10112

Название: ВПЛИВ СПОЖИТКОВОЇ ТАРИ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ РЕДИСКИ СОРТУ ЧЕРВОНИЙ ВЕЛЕТЕНЬ
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: коренеплоди редиски, збереженість, спожиткова тара, якість
Дата публикации: 28-Янв-2021
Серия/номер: Товарознавчий вісник;Том1 № 13 (2020)https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2020-13-01
Аннотация: Вивчити збереженість коренеплодів редиски Червоний велетень з використанням при її зберіганні різних видів спожиткової тари.Методика. При дослідженнях були використані діючі державні методики, зокрема, закладання дослідних партій на зберігання та облікзбереженості проводили відповідно з «Методическими указаниями по проведению научно–исследовательских работ по хранению овощей»та «Методическим рекомендациям по хранению плодов, овощей и винограда». Зберігання коренеплодів проводилося з використанням наступних видів спожиткової тари: пакету із поліетиленової плівки товщиною 40 мкм; лоткуПЕТ; пакету поліетиленового з герметичними защіпками з товщиною плівки 30 мкм; лотку із пінополістиролу, закритого харчовою плівкою; картонної коробки.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10112
ISSN: 2310-5283
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття.pdf402,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь