| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 Монографії (ННІДО ГРКС) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10152 |  
 
| Название: | Інноваційні технології  борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння |  | Авторы: | Капліна, Т. В. Столярчук, В. М.
 Овчіннікова-Дудник, С. О.
 Бровко, Е. М.
 |  | Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби кекси
 гарбузове насіння
 |  | Дата публикации: | 2015 |  | Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |  | Библиографическое описание: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. |  | Аннотация: | У монографії розкрито наукові та практичні передумови використання олійної сировини в харчових технологіях. Проаналізовано сучасну базу олійної сировини в контексті якісного та достатнього продовольчого забезпечення населення. Досліджено, що гарбузове насіння є потенційним сировинним джерелом, яке цінне хімічним складом і біологічними властивостями. 
Розроблено технології борошняних кондитерських виробів (із пісочного, бісквітного, кексового тіста) із заміною частки пшеничного борошна на гарбузове голонасінне.
Рекомендовано для науковців, практиків, магістрантів і населення, небайдужого до якісного харчування. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10152 |  | ISBN: | 978-966-184-216-7 |  | Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ГРКС) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |