Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Монографії (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198
|
Название: | Біологічні особливості коренеплодів і їх вплив на тривале зберігання |
Авторы: | Хмельницька, Євгенія Вікторівна Семенов, Анатолій Олексійович |
Ключевые слова: | споживна цінність коренеплідні овочі розповсюдження класифікація буряк морква редиска фізичні властивості зберігання |
Дата публикации: | 18-Фев-2021 |
Аннотация: | Висвітлені питання споживної цінності, морфологічних ознак, розповсюдження і класифікації коренеплідних овочів. Розглянуті основні фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості коренеплодів, які враховуються при зберіганні. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198 |
ISBN: | 978-620-2-80892-7 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|