Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198

Название: Біологічні особливості коренеплодів і їх вплив на тривале зберігання
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Семенов, Анатолій Олексійович
Ключевые слова: споживна цінність, коренеплідні овочі, розповсюдження, класифікація, буряк, морква, редиска,фізичні властивості, зберігання
Issue Date: 18-Feb-2021
Аннотация: Висвітлені питання споживної цінності, морфологічних ознак, розповсюдження і класифікації коренеплідних овочів. Розглянуті основні фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості коренеплодів, які враховуються при зберіганні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198
ISBN: 978-620-2-80892-7
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Монография.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback