Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Монографії (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198

Название: Біологічні особливості коренеплодів і їх вплив на тривале зберігання
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Семенов, Анатолій Олексійович
Ключевые слова: споживна цінність, коренеплідні овочі, розповсюдження, класифікація, буряк, морква, редиска,фізичні властивості, зберігання
Дата публикации: 18-Фев-2021
Аннотация: Висвітлені питання споживної цінності, морфологічних ознак, розповсюдження і класифікації коренеплідних овочів. Розглянуті основні фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості коренеплодів, які враховуються при зберіганні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10198
ISBN: 978-620-2-80892-7
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монография.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь