Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10201

Название: Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупів
Авторы: Дроздов, Олександр Вікторович
Ключевые слова: органолептична оцінка
асортимент
крупа
рис
якість
ідентифікація
Issue Date: 19-Feb-2021
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості крупів. На прикладі п’яти зразків крупи рису довгозернистого шліфованого, що реалізуються в роздрібній торгівлі проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту круп в роздрібному торговельному підприємстві, проведено сортову ідентифікацію та виявлено ознаки фальсифікації крупи рисової.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10201
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Дроздов О.В..docx3,03 MBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback