Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10201

Название: Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості крупів
Авторы: Дроздов, Олександр Вікторович
Ключевые слова: органолептична оцінка
асортимент
крупа
рис
якість
ідентифікація
Дата публикации: 19-Фев-2021
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості крупів. На прикладі п’яти зразків крупи рису довгозернистого шліфованого, що реалізуються в роздрібній торгівлі проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту круп в роздрібному торговельному підприємстві, проведено сортову ідентифікацію та виявлено ознаки фальсифікації крупи рисової.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10201
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Дроздов О.В..docx3,03 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь