Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10203

Название: Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарів
Авторы: Шворінь, Дарина Ігорівна
Ключевые слова: молочні товари
вершкове масло
показники якості
експорт
експертиза
ідентифікація
фальсифікація
безпечність
Дата публикации: 19-Фев-2021
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення структури ринку молочних товарів в Україні, вимог до їх якості та особливостей проведення експертизи ідентифікації, виявлення фальсифікації та митного оформлення експорту вершкового масла. На прикладі чотирьох зразків вершкового масла вітчизняного та імпортного виробництва проведено товарознавчу експертизу якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, ідентифікацію та виявлено ознаки інформаційної, кількісної і якісної фальсифікації та визначено особливості митного оформлення вершкового масла в режимі експорту, проаналізовано ефективність зовнішньоекономічної угоди на експорт вершкового масла, проаналізовано показники безпечності для даного продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10203
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Шворінь Д..docx4,37 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь