Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214

Название: Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини
Авторы: Глущенко, Олександр Юрійович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
виноградні кісточки
Дата публикации: 23-Фев-2021
Аннотация: Магістерська робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних інформаційних джерел і 6 додатків. Матеріал магістерської роботи викладений на 126 сторінках друкованого тексту, містить 10 таблиць, 19 рисунків. Список використаних інформаційних джерел включає 63 найменування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
репозитарій Глущенко.pdf220,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь