Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10235

Название: Використання біологічно цінної рослинної сировини для удосконалення технології кулінарних страв
Другие названия: Использование биологически ценного растительного сырья для усовершенствования технологии кулинарных блюд
Авторы: Крайнова, Владислава Вячеславівна
Ключевые слова: сорбет
технологія
плодово-ягідна сировина
Дата публикации: 24-Фев-2021
Аннотация: Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність розширення кулінарних страв з використанням вишні, яблук, та смородини чорної в технології заморожених десертів. Досліджено, обрану для досліджень, плодово-ягідну сировину та доведено її біологічну цінність. Визначено вплив низьких температур на показники якості плодів і ягід у процесі зберігання та дефростації. Складено модельні харчові композиції за різним вмістом рослинних компонентів і визначено їх раціональне співвідношення для десерту. Розроблено технологію сорбету та складено технологічну схему виробництва плодово-ягідної основи для нього. Визначено показники якості і безпеки готової страви та доведено її високу біологічну цінність.
Описание: Метою роботи є удосконалення технології кулінарних страв з використанням біологічно цінної рослинної сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень у магістерській роботі запропоновано використання місцевих видів рослинної сировини для приготування нових видів кулінарної продукції та отримано технологію замороженого десерту, а саме, сорбету із вишні, яблук та чорної смородини з високим вмістом БАР.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10235
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kraynova V.V._TRGm.pdf889,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь