Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10236
|
Название: | Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів |
Другие названия: | Совершенствование технологии напитка брожения за счет биологически ценных пищевых компонентов. |
Авторы: | Гриценко, Сергій Ігорович Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | напій бродіння технологія сусло |
Дата публикации: | 24-Фев-2021 |
Аннотация: | Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання в технології напоїв бродіння лікарської ароматної сировини. Проведено дослідження інтенсивності зброджування сусла в залежності від початкової концентрації в ньому сухих речовин, кількістю біомаси та вмісту чаю. На основі показників якості сусла та готового напою доведено добрі споживчі властивості готового продукту. Підтвержено, що використання в технології напоїв рослинних добавок збагачує їх біологічно-активними речовинами та посилює профілактичну дію. |
Описание: | Метою роботи є удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів.На основі теоретичних та експериментальних досліджень у магістерській роботі обґрунтовано технологію напою бродіння підвищеної біологічної цінності з використанням рослинних та інших добавок. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10236 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|