Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10236

Название: Удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів
Другие названия: Совершенствование технологии напитка брожения за счет биологически ценных пищевых компонентов.
Авторы: Гриценко, Сергій Ігорович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: напій бродіння
технологія
сусло
Дата публикации: 24-Фев-2021
Аннотация: Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання в технології напоїв бродіння лікарської ароматної сировини. Проведено дослідження інтенсивності зброджування сусла в залежності від початкової концентрації в ньому сухих речовин, кількістю біомаси та вмісту чаю. На основі показників якості сусла та готового напою доведено добрі споживчі властивості готового продукту. Підтвержено, що використання в технології напоїв рослинних добавок збагачує їх біологічно-активними речовинами та посилює профілактичну дію.
Описание: Метою роботи є удосконалення технології напою бродіння за рахунок біологічно цінних харчових компонентів.На основі теоретичних та експериментальних досліджень у магістерській роботі обґрунтовано технологію напою бродіння підвищеної біологічної цінності з використанням рослинних та інших добавок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10236
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гриценко С.І._МГ.pdf394,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь