Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Статті (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10262

Название: Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Флока, Людмила Валеріївна
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Рачинська, Зоя Павлівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Сумський аграрний національний університет
Библиографическое описание: Бірта Г. О., Бургу Ю. Г., Флока Л. В., Хмельницька Є. В., Рачинська З. П. Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней. Вісник СНАУ. Серія "Тваринництво", 2020. Випуск 4 (43). С.30-36
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10262
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття СНАУ .pdf417,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь