Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10314
|
Название: | Ресторан на 100 місць у селищі міського типу Затока Одеської області |
Авторы: | Бучка, Анастасія Віталіївна |
Ключевые слова: | ресторан, мексиканська кухня |
Дата публикации: | 24-Мар-2021 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 116 сторінках пояснювальної записки та містить 56 таблиць, 3 рисунки, 4 додатки, 33 інформаційних джерела. Графічний матеріал 4 аркуші.
Технологічний розділ дипломного проекту присвячений вивченню особливостей мексиканської кухні. Розроблена нормативно-технологічна документація на страву «Форель маринована, запечена в листках банану» та «Такос з креветками».
Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
Визначена структурно-технологічна схема ресторану, розроблена виробнича програма.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
Об’єкт дослідження: ресторан на 100 місць у селищі міського типу Затока Одеської області.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; організація роботи виробництва, обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10314 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|