Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10316
|
Название: | Ресторан на 75 місць у місті Житомир |
Авторы: | Карбовська, Юлія Валеріївна |
Ключевые слова: | ресторан, відкритий пиріг кіш |
Дата публикации: | 24-Мар-2021 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 126 сторінках пояснювальної записки та містить 69 таблиць, 3 рисунки, 4 додатки, 36 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші.
У технологічному розділі проекту розроблено технологію приготування відкритого французького пирога «Кіш Лорен».
Розроблено вимого до якості, мікробіологічні, фізико-хімічні показники, розраховано харчову та енергетичну цінність страви.
Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, розроблено критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
Визначена структурно-технологічна схема ресторану, розроблена виробнича програма.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
Об’єкт дослідження: ресторан на 75 місць у місті Житомир.
Предмет дослідження: французька кухня, відкриті пироги «Кіш», технологічні розрахунки; організація роботи виробництва, обслуговування, рекламні заходи; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10316 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|