| 
                
             | 
            
            
            
            
            
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10319
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Кафе на 60 місць у селищі міського типу Попільня Житомирської області |  
| Авторы:  | Тесленко, Наталія Вячеславівна |  
| Ключевые слова:  | кафе трайфл |  
| Дата публикации:  | 24-Мар-2021 |  
| Аннотация:  | Дипломний проект викладено на 111 сторінках пояснювальної записки та містить 56 таблиць, 3 рисунки, 4 додатки, 32 інформаційних джерела. Графічний матеріал 4 аркуші.
Проведені дослідження сучасних десертів, розроблена нормативно-технологічна документація на Trifle-десерти. Для нової продукції визначені види ризиків, небезпечні чинники в сировині, критичні контрольні точки відповідно до вимог системи НАССР.
У проектному розділі розроблена структурно-технологічна схема кафе, розроблена виробнича програма, розрахована сировина, складські, виробничі, торговельні, допоміжні, адміністративно-побутові та технічні приміщення, здійснено об’ємно-планувальне рішення.
В організаційному розділі розроблена організація виробництва, обслуговування, рекламне забезпечення діяльності підприємства, запропоновані додаткові послуги.
У архітектурно-будівельному розділі дана характеристика архітектурно-будівельних рішень, зовнішнє та внутрішнє опорядження будівлі, загальна характеристика інженерних систем.
Охорона праці висуває вимоги до облаштування території, будівель і споруд, електробезпеки, протипожежні заходи.
Предмет дослідження: кафе на 60 місць у селищі міського типу Попільня Житомирської області.
Об’єкт дослідження: технологія виробництва Trifle -десертів, виробнича програма, проектування виробничих, торговельних, допоміжних приміщень, організація їх роботи, рекламні заходи, архітектурно-будівельні рішення, охорона праці. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10319 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |