| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Статті (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10384
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Роль технічних дисциплін при підготовці фахівців готельно-ресторанної індустрії |  
| Авторы:  | Володько, Ольга Василівна |  
| Ключевые слова:  | технічні дисципліни компетентності фахівець готельно-ресторанна справа |  
| Дата публикации:  | 2019 |  
| Издатель:  | Cuiavian University |  
| Библиографическое описание:  | Володько О.В. Роль технічних дисциплін при підготовці фахівців готельно-ресторанної індустрії / О.В.Володько // Scientific and pedagogic internship «Technical education as a component of th education system in Ukraine and EU countries»: Internship proceedings. - Wloclawek, Republic of Poland. - Cuiavian University, 2019. - P. 24-27. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10384 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |