Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10384

Название: Роль технічних дисциплін при підготовці фахівців готельно-ресторанної індустрії
Авторы: Володько, Ольга Василівна
Ключевые слова: технічні дисципліни
компетентності
фахівець
готельно-ресторанна справа
Дата публикации: 2019
Издатель: Cuiavian University
Библиографическое описание: Володько О.В. Роль технічних дисциплін при підготовці фахівців готельно-ресторанної індустрії / О.В.Володько // Scientific and pedagogic internship «Technical education as a component of th education system in Ukraine and EU countries»: Internship proceedings. - Wloclawek, Republic of Poland. - Cuiavian University, 2019. - P. 24-27.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10384
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
сканирование1.jpg535,83 kBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование2.jpg2,02 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование3.jpg1,5 MBJPEGПросмотреть/Открыть
сканирование4.jpg1,54 MBJPEGПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь