Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10387

Название: ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Авторы: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С. О.
Ключевые слова: гарбузове насіння
Дата публикации: 17-Июн-2020
Издатель: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА НАУКОВА ПЛАТФОРМА» ОО «ЕВРОПЕЙСКАЯ НАУЧНАЯ ПЛАТФОРМА»  NGO «EUROPEAN SCIENTIFIC PLATFORM»
Библиографическое описание: Капліна Т. В. Використання гарбузового насіння в технологіях харчових продуктів [текст] / Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. // Новини наукового прогресу та актуальні наукові дослідження сучасності : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (17 червня 2019 р., м. Краків, Польща). - Краків : ГО Європейська наукова платформа . 2019. - с. 63-66.
Серия/номер: 5;
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10387
ISBN: 978-617-71-71-80-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Електронний збірник - Том 5 (4).pdf4,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь