Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10417
|
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Басюк, Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | бузина технологія харчові продукти |
Дата публикации: | 14-Апр-2021 |
Аннотация: | У статті досліджено вплив технологічних прийомів переробки бузини чорної на вміст біологічно активних речовин у готових продуктах: заморожені ягоди, пюре і сік. Досліджено зміну барвних і фенольних речовин під впливом температурної дії. Запропоновано шляхи використання пюре і соку з бузини чорної в технології виробництва консервованих харчових продуктів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10417 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|