Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10422

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Басюк, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: бузина
харчові продукти
Дата публикации: 16-Апр-2021
Аннотация: у статті досліджено вплив технологічних прийомів переробки бузини чорної на вміст біологічно активних речовин у готових продуктах: заморожені ягоди, пюре і сік. Досліджено зміну барвних і фенольних речовин під впливом температурної дії. Запропоновано шляхи використання пюре і соку з бузини чорної в технології виробництва консервованих харчових продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10422
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ БУЗИНИ ЧОРНОЇ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.pdf280,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь