Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10525

Название: Спосіб приготування безглютенового блонді
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Чоні, Інна Володимирівна
Ключевые слова: блонді
безглютеновий
Issue Date: 7-Apr-2021
Издатель: Укрпатент
Библиографическое описание: Спосіб приготування безглютенового блонді: пат.147031 Україна; МПК А21/D 2/36 # U 202006249; заявл.28.09.2020; публ. 07.04.2021, бюл.№ 14
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10525
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент блонді безглютеновий.jpg123,35 kBJPEGView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback