Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10668

Название: Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників
Авторы: Суткович, Тетяна Юліанівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Ключевые слова: пряник
каротиновмісна сировина
Дата публикации: 2021
Издатель: Львів
Библиографическое описание: Суткович Т.Ю., Горобець О.М., Шелудько В.М. Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія «Технічні науки» №25. Львів. 2021 С.120-126
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10668
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
812-Текст статті-879-1-10-20210511.pdf551,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь