Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Глави з книги (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10727

Название: ОСНОВИ КОНДИТЕРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Чоні, Інна Володимирівна
Олійник, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: кондитерська майстерність
робочий зошит
Дата публикации: 2020
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Основи кондитерської майстерності: робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181«Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Шелудько В.М., Чоні І.В., Олійник Н.В. - Полтава: ПУЕТ, 2020.- 18 с
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10727
Располагается в коллекциях:Глави з книги (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
РЗ ОКМ магістри 2021.doc69,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь