Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10754

Название: Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировини
Авторы: Сорока, Анастасія Олександрівна
Ключевые слова: десерт
технологія
альгінат натрію
біфідогенні властивості
Дата публикации: 2-Июн-2021
Аннотация: В магістерській роботі представлено аналіз науково-технічної літератури. Обгрунтовано вибір рецептурних компонентів для створення десертів з біфідогенними властивостями. Досліджено вплив альгінату натрію на реологічні показники розчинів. Встановлено оптимальні умови утворення гелів з альгінатом натрію. Розроблено рецептури та технології нових видів десертів з біфідогенними властивостями на основі фруктової і овочевої сировини. Визначено функціональну спрямованость розроблених десертів. Досліджено показники якості і безпеки нових виробів. Розроблено проект технічної документації для виробництва нових видів фруктово-овочевих десертів.
Описание: Десерти з біфідогенними властивостями рекомендуємо для вживання у харчовому раціоні для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та очищення організму від шкідливих речовин. Представлені розробки вважаємо перспективними для подальших досліджень.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10754
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сорока А.О_маг.pdf391,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь