Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10754
|
Название: | Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировини |
Авторы: | Сорока, Анастасія Олександрівна |
Ключевые слова: | десерт технологія альгінат натрію біфідогенні властивості |
Дата публикации: | 2-Июн-2021 |
Аннотация: | В магістерській роботі представлено аналіз науково-технічної літератури. Обгрунтовано вибір рецептурних компонентів для створення десертів з біфідогенними властивостями. Досліджено вплив альгінату натрію на реологічні показники розчинів. Встановлено оптимальні умови утворення гелів з альгінатом натрію. Розроблено рецептури та технології нових видів десертів з біфідогенними властивостями на основі фруктової і овочевої сировини. Визначено функціональну спрямованость розроблених десертів. Досліджено показники якості і безпеки нових виробів. Розроблено проект технічної документації для виробництва нових видів фруктово-овочевих десертів. |
Описание: | Десерти з біфідогенними властивостями рекомендуємо для вживання у харчовому раціоні для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту та очищення організму від шкідливих речовин. Представлені розробки вважаємо перспективними для подальших досліджень. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10754 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|