Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10758

Название: Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза.
Авторы: Могильний, Іван Олександрович
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: гарбуз
технологія
суп-пюре
перикарпій
Дата публикации: 2-Июн-2021
Аннотация: У магістерській роботі за допомогою аналізу інформаційних джерел обґрунтовано вибір рецептурних компонентів для удосконалення супу-пюре із гарбуза. Наведено результати досліджень впливу різних способів теплового оброблення гарбуза та обрано раціональний спосіб для супу-пюре. Проведено фізико-хімічні та органолептичні показники рослинної сировини та напівфабрикатів із них. Визначено вплив перикарпію на показники якості супу-пюре та його раціональний вміст у страві.
Описание: Наведено рецептуру, принципову технологічну схему супу-пюре «Біосмак» та опис його приготування. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готової страви. Проведено оцінку ризиків небезпечних чинників на технологічному процесі з приготування супу-пюре гарбузового. Представлено проект нормативної документації.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10758
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Могильний І.О..pdf383,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь