Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10760

Название: Дослідження використання гарбуза в технології м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Стаховська, А. В.
Катрич, А. Д.
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: гарбуз
м'ясні напівфабрикати
Дата публикации: 2-Июн-2021
Аннотация: Метою дослідження було вдосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок додавання гарбуза.
Описание: використання гарбуза у м’ясних напівфабрикатах дозволить збагатити їх біологічно активними речовинами, під-вищити харчову та біологічну цінність та розшити асортимент кулінарної продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10760
ISSN: 978-966-184-407-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник тез 30-31 березня 2021-новий ч2.pdf3,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Збірник тез 30-31 березня 2021-новий ч2.pdf3,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь