Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761
|
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Яцура, М. М. Тюрікова, Інна Станіславівна |
Ключевые слова: | волоський горіх напої екстракт волоського горіха технологія |
Дата публикации: | 2-Июн-2021 |
Аннотация: | Актуальним напрямом у сучасному харчуванні є розроблення білковмісних напоїв із рослинної сировини, в тому числі ядра горіхів, які є низькокалорійними та корисними для здоров’я людини [2]. Тому, метою наших досліджень було дослідження можливостей розширення асортименту напою на основі ядра волоського горіха. |
Описание: | Отримана рослинна основа з вмістом білків, вуглеводів та пектинових речовин у композиції з плодовою сировиною дозволить розширити асортимент напоїв із волоського горіха підвищеної біологічної цінності. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761 |
ISSN: | 978-966-184-407-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|