Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ ІЗ ГОРІХОВОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Яцура, М. М.
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
напої
екстракт волоського горіха
технологія
Дата публикации: 2-Июн-2021
Аннотация: Актуальним напрямом у сучасному харчуванні є розроблення білковмісних напоїв із рослинної сировини, в тому числі ядра горіхів, які є низькокалорійними та корисними для здоров’я людини [2]. Тому, метою наших досліджень було дослідження можливостей розширення асортименту напою на основі ядра волоського горіха.
Описание: Отримана рослинна основа з вмістом білків, вуглеводів та пектинових речовин у композиції з плодовою сировиною дозволить розширити асортимент напоїв із волоського горіха підвищеної біологічної цінності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761
ISSN: 978-966-184-407-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник тез 30-31 березня 2021-новий ч2.pdf3,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь