| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761 |  
 
| Название: | Удосконалення технології напоїв із горіхової сировини |  | Авторы: | Яцура, М. М. Тюрікова, Інна Станіславівна
 |  | Ключевые слова: | волоський горіх напої
 екстракт волоського горіха
 технологія
 |  | Дата публикации: | 2-Июн-2021 |  | Аннотация: | Актуальним напрямом у сучасному харчуванні є розроблення білковмісних напоїв із рослинної сировини, в тому числі ядра горіхів, які є низькокалорійними та корисними для здоров’я людини [2]. Тому, метою наших досліджень було дослідження можливостей розширення асортименту напою на основі ядра волоського горіха. |  | Описание: | Отримана рослинна основа з вмістом білків, вуглеводів та пектинових речовин у композиції з плодовою сировиною дозволить розширити асортимент напоїв із волоського горіха підвищеної біологічної цінності. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10761 |  | ISSN: | 978-966-184-407-9 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |