Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10765

Название: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ СОЛОДКИХ СТРАВ НА ОСНОВІ «РОСЛИННОГО МОЛОКА»
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: желе молочне
вівсяне молоко
Дата публикации: 3-Июн-2021
Аннотация: Модельні зразки бланманже мали високі органолептичні властивості та значний вміст фізіологічно необхідних нутрієнтів (харчових волокон, вітаміну С, каротину). Серед основних особливостей розробленої желейної продукції є відсутність лактози, казеїну, холестерину та глютену, тому їх можна рекомендувати для харчування широкого кола споживачів, в тому числі хворих на целіакію та лактозну непереносимість.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10765
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2021 - тези семінар ПУЕТ.pdf771,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь