Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10766

Название: РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОЖИВНОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Милуш, Я. В.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: фруктово-грильяжні цукерки
амарантові пластівці
шрот зародків пшениці
харчова цінність
Дата публикации: 3-Июн-2021
Аннотация: Нами проведені дослідження з метою розробки нових видів грильяжу за рахунок внесення рослинних компонентів, багатих біологічно-активними речовинами: «зірваних» та пророщених зерен амаранту, порошку зародків пшениці, сублімованих порошків обліпихи та журавлини, кунжутного борошна. Як основні інгредієнти використовували волоські горіхи, мигдаль та арахіс, сухофрукти (курагу, фініки та родзинки), цукор та мед.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10766
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2021 - тези Милуш ПУЕТ.pdf233,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь