| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10766
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності |  
| Авторы:  | Милуш, Я. В. Гередчук, А. М. |  
| Ключевые слова:  | фруктово-грильяжні цукерки амарантові пластівці шрот зародків пшениці харчова цінність |  
| Дата публикации:  | 3-Июн-2021 |  
| Аннотация:  | Нами проведені дослідження з метою розробки нових видів
грильяжу за рахунок внесення рослинних компонентів, багатих
біологічно-активними речовинами: «зірваних» та пророщених
зерен амаранту, порошку зародків пшениці, сублімованих порошків обліпихи та журавлини, кунжутного борошна. Як
основні інгредієнти використовували волоські горіхи, мигдаль та арахіс, сухофрукти (курагу, фініки та родзинки), цукор та
мед. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10766 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |