Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10777

Название: Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів
Авторы: Пастухова О.І.
Левченко, Юлія Вікторівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Дата публикации: 15-Дек-2020
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10777
ISSN: 978-966-184-395-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наука і молодь_2020 (Пастухолва).pdf468,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь