Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10786
|
Название: | Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів |
Авторы: | Олійник, Вікторія Вікторівна Белозьоров, Євгеній Олегович Свирь, Марина Сергіївна |
Ключевые слова: | січені вироби комбіновані системи бурякові волокна |
Дата публикации: | 5-Июн-2021 |
Аннотация: | Овочеві добавки сприяють утворенню стабільних легко засвоюваних комплексів, зв’язуванню та виведенню холестери ну, покращенню процесів травлення, чим пояснюється зацікав леність до розширення їх використання. Це дозволяє збільшу вати випуск дешевих січених страв, біологічно повноцінних у харчовому відношенні, збагатити вироби недостатніми вітамі нами, поліпшити смакові властивості, а також підвищити економічну ефективність виробництва |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10786 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|