Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10788

Название: Використання кунжутного шроту в технології кексів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Масич, Юрій Олександрович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
кунжутний шрот
Дата публикации: 5-Июн-2021
Аннотация: Розглянута можливість використання вторинної рослинної сировини при виготовленні кексів з метою підвищення їх біологічної цінності та розширення асортименту функціональних борошняних кондитерських виробів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10788
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Масич ННІ ХТГРТБ_статті магістрів_2020 (1).pdf713,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь