Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10789

Название: Розширення асортименту рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Журавльов, Дмитро Сергійович
Ключевые слова: рибні січені вироби
вторинна сировина, конопляний шрот
Дата публикации: 5-Июн-2021
Аннотация: Розглянута можливість використання конопляного шроту при виготовленні рибних січених виробів з метою підвищення їх поживної цінності та розширення асортименту функціональних продуктів
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10789
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Журавльов ННІ ХТГРТБ_статті магістрів_2020.pdf738,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь