Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10830

Название: INNOVATIVE APPROACH IN THE SPHERE OF BARS
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Володько, Ольга Василівна
Михайлова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: barista
innovative technologies
espresso
extraction
Дата публикации: Ноя-2020
Издатель: Boston, USA
Библиографическое описание: Rogova N. V., Volod’ko O. V., Mykhailova N. V. Іnnovative approach in the sphere of bars: Fundamental and applied research in the modern world/ Abstracts of IV International Scientific and Practical Conference Boston, USA.-18-20 November 2020, Р.226-230
Аннотация: High-quality coffee is a drink that meets the requirements of its kind.So pure attention is paid to the issue of water quality as a factor of maximum extraction. In the practical work of a barista, the use of specially prepared water is a certain innovation.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10830
ISBN: 978-1-73981-124-2
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
FUNDAMENTAL-AND-APPLIED-RESEARCH-IN-THE-MODERN-WORLD-18-20.11.20.pdf9,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
FUNDAMENTAL-AND-APPLIED-RESEARCH-IN-THE-MODERN-WORLD-18-20.11.20.pdf9,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь