Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10830
|
Название: | INNOVATIVE APPROACH IN THE SPHERE OF BARS |
Авторы: | Рогова, Наталія Володимирівна Володько, Ольга Василівна Михайлова, Наталія Вікторівна |
Ключевые слова: | barista innovative technologies espresso extraction |
Дата публикации: | Ноя-2020 |
Издатель: | Boston, USA |
Библиографическое описание: | Rogova N. V., Volod’ko O. V., Mykhailova N. V. Іnnovative approach in the sphere of bars: Fundamental and applied research in the modern world/ Abstracts of IV International Scientific and Practical Conference Boston, USA.-18-20 November 2020, Р.226-230 |
Аннотация: | High-quality coffee is a drink that meets the requirements of its kind.So pure attention is paid to the issue of water quality as a factor of maximum extraction. In the practical work of a barista, the use of specially prepared water is a certain innovation. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10830 |
ISBN: | 978-1-73981-124-2 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|